Kontakt

Potne naloge smo vam pripravili v podjetju AM PLUS d.o.o. Upamo, da vam bodo potni nalogi pomagali, tako pri organizaciji poslovanja, kot tudi pri racionalizaciji stroškov poslovanja.

V kolikor imate pritožbe, pohvale ali pa bi želeli predlagati posodobitev spletne aplikacije, potni nalogi, nas prosim kontaktirajte preko spodnjega spletnega obrazca.
 
Trudili se bomo, da bomo zadostili vašim potrebam.

Spletno stran potninalog.si ureja AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik.

Stopite v stik z nami

Ime in priimek:
E-pošta:
Sporočilo:
Osveži
Koda:
Obvestila
25.06.2024 Sprememba tečajev
Danes smo posodobili ceno tečajev glede na Banko Slovenije. Nove cene se bodo avtomatsko upoštevale pri obračunu dnevnic.

22.06.2024 Sprememba tečajev
Danes smo posodobili ceno tečajev glede na Banko Slovenije. Nove cene se bodo avtomatsko upoštevale pri obračunu dnevnic.
Mnenja uporabnikov
Naše delo zahteva veliko število službeih potovanj, s spletno aplikacijo potninalogi.si smo dosegli da so naši potni nalogi vedna ažurni, hkrati pa nam takojšen obračun službenega potovanja omogoča takojšni vpogled v stroške in izplačilo predujma, s katerim razbremenimo zaposlene na službenem potovanju.
Milan Emil Janc s.p.

Do spletne aplikacije sem bila dokaj skeptična, saj smo prej v podjetju porabili veliko časa za obračun potnih stroškov. Po testiranju pa smo se takoj odločili za uporabo potnih nalogov na spletu.
Janez Torkar s.p.

Za naš računovodski servis so potni nalogi z avtomatiziranim obračunom odlična rešitev, saj aplikacija spremlja sprememebo cen tečajev, dnevnic in bencina kar nam zelo olajša delo.
Birodata d.o.o.